Imagini live - Iasi - Hotel Unirea

360 Services

Webcam live: Iasi - Hotel Unirea

Despre Iasi - Hotel Unirea

Amplasat in centrul istoric al Iasului, in Piata Unirii, Unirea Hotel & SPA este o marca de referinta in domeniul hotelier, avand cea mai mare capacitate de cazare din regiunea Moldovei si o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu. Cele 186 camere spatioase (138 Business Double, 42 Business Twin si 6 Suite) asigura oaspetilor nostri un nivel optim de relaxare si confort.

Dotat cu facilitati moderne si usor accesibil, Unirea Hotel & SPA este alegerea ideala atat pentru turismul de relaxare, cat si pentru cel de afaceri.

Pentru oaspetii cazati in hotel, accesul la Unirea SPA este gratuit (piscina interioara, salina incalzita, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, dusuri emotionale, fantana de gheata, zona cardio si sala fitness Unirea Gym). In plus, se pot rasfata cu masaje si tratamente wellness pentru beneficii complete asupra sanatatii.

Adaptat cerintelor si standardelor internationale, Centrul de Conferinte Unirea Iasi include 10 sali separate cu o suprafata totala de 1005 mp. Salile sunt multifunctionale, dotate modern si pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de sedinte, seminare si traininguri, pana la workshopuri, lansari de produs si conferinte de amploare.

Camere amplasate pe Hotelul Unirea Iasi

Adresa
Iasi, Romania

Date de contact
+40-232-205-000

www.hotelunirea.ro

Vremea la Iasi - Hotel Unirea

meteoblue