Imagini live - Partia de schi - Bogdan

SalvamontRomania

Webcam live: Partia de schi Bogdan - Baza

Despre Partia de schi - Bogdan

La Baile Sarate Praid (Bucin) exista 2 partii dedicate sportului de iarna, Partia Bogdan 1 si Partia Bogdan 2, ce apartin de Judetul Harghita.

Partia Bogdan 1 este o partie albastra cu un grad de dificultate mic si o lungime de 750 de metri. Are o altitudine de plecare la 1250 de metri, o inclinatie de 18% si o latime de 20 de metri. Se desfasoara pe o suprafata de 3 hectare si ajunge la sosire la altitudinea de 1107 metri. Partia Bogdan 1 poate suporta o capacitate de aproximativ 750 de persoane, fiind deservita de un teleski mono-post.

Partia Bogdan 2 este o partie rosie cu un grad de dificultate mediu si o lungime de 400 de metri. Are o altitudine de plecare de 1200 de metri, are o inclinatie de 21% si o latime de 20 de metri. Se desfasoara pe o suprafata de 1 hectar si are altitudinea de sosire la 1107 metri. Partia Bogdan 2 poate suporta o capacitate de aproximativ 750 de persoane, fiind deservita de un teleski monopost.

 

Imagini live cu Partia de schi Bogdan. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camera live FreeCAM.ro.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Bucin, Harghita, Romania

Date de contact
+40-731-699-405

www.schi-bogdan.ro

Vremea la Partia de schi - Bogdan

meteoblue