Imagini live - Partia de schi - Borsec

SalvamontRomania

360 Services

Webcam live: Partia de schi - Borsec

Despre Partia de schi - Borsec

La Borsec exista 3 partii dedicate sportului de iarna intitulate Partia Speranta, Partia Prichindel si Partia Raza Soarelui, ce apartin de Judetul Harghita.

Partia Speranta este o partie rosie cu un grad de dificultate mediu si are lungimea de 680 de metri. Are altitudinea de plecare la 1072 de metri, o inclinatie de 21% si o diferenta de nivel de 136 de metri. Se desfasoara pe o latime medie de 50 de metri, ocupa o suprafata de 1 hectar si are altitudinea de sosire la 936 de metri. Capacitatea Partiei Speranta din Borsec este de 700 – 800 de persoane, este deservita de un telescaun cu doua locuri si este dotata cu nocturna si tunuri pentru zapada artificiala.

Partia Prichindel este o partie albastra cu un grad de dificultate mic si are lungimea de 814 de metri. Are altitudinea de plecare la 1072 de metri, o inclinatie de 17% si o diferenta de nivel de 136 de metri. Se desfasoara pe o latime medie de 30 de metri, ocupa o suprafata de 1 hectar si are altitudinea de sosire la 936 de metri. Capacitatea Partiei Prichindel din Borsec este de 700 – 800 de persoane si este deservita de un telescaun cu doua locuri.

Partia Raza Soarelui este o partie neagra cu un grad de dificultate avansat si are lungimea de 726 de metri. Are altitudinea de plecare la 1072 de metri, o inclinatie de 31% si o diferenta de nivel de 136 de metri. Se desfasoara pe o latime medie de 30 de metri, ocupa o suprafata de 1 hectar si are altitudinea de sosire la 936 de metri. Capacitatea Partiei Raza Soarelui din Borsec  este de 700 – 800 de persoane si este deservita de un telescaun cu doua locuri.

 

Imagini live cu Partiile de schi Borsec. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partiile de schi Borsec.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Borsec, Harghita, Romania

Date de contact
+40-266-337-103

www.schiborsec.ro

Vremea la Partia de schi - Borsec

meteoblue