Imagini live - Partia de schi - Bran Zanoaga

SalvamontRomania

360 Services

Webcam live: Partia de schi - Bran Zanoaga

Despre Partia de schi - Bran Zanoaga

Partiile Bran-Zanoaga, asa cum sunt ele cunoscute, sunt amplasate la circa 4 km de centrul localitatii, pe Valea Portii.

Partia este dotata cu un teleskiuri, tunuri mobile de zapada artificiala si nocturna.

In ce priveste gradul de dificultate, partia ofera multiple variante de coborare, astfel ca aici se pot da atat turistii incepatori, amatorii, cat si skiorii sau snowboarderii experimentati, carora le plac coborarile abrupte si virajele bruste.

Partia Zanoaga Baby-Ski este o partie albastra cu un grad de dificultate mic si lungimea de 700 m. Are o inclinatie de 14% pe o diferenta de nivel de 50 m. Este dotata cu teleschi mono-post si nocturna.

Partia Zanoaga Subteleferic este o partie rosie cu un grad mediu de dificultate, cu lungimea de 650 m. Are o inclinatie de 25% pe o diferenta de nivel de 160 m. Este deservita de un teleschi mono-post.

Partia Zanoaga Varianta este o partie neagra cu un grad de dificultate ridicat, cu lungimea de 700 m. Are o inclinatie de 31% pe o diferenta de nivel de 170 m. Este dotata cu teleschi mono-post.

 

Imagini live cu Partia de schi Bran. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Bran.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Bran, Brasov, Romania

Date de contact

www.facebook.com/partiazanoaga

Vremea la Partia de schi - Bran Zanoaga

meteoblue