Imagini live - Partia de schi - Suior

SalvamontRomania

360 Services

Webcam live: Partie Schi Suior Cota 1000

Webcam live: Partie Schi Suior Baza

Webcam live: Partie Schi Suior Panorama

Despre Partia de schi - Suior

Partiile de ski si snowboard de la Suior sunt situate in Maramures, la poalele muntilor Gutai, la distanta de 18 km de Baia Mare. Domeniul schiabil de aici se intinde pe 4,5 km, fiind destinat in special schiorilor si snowboarderilor cu nivel mediu de pregatire. Complexul Turistic Suior apartine de Baia Sprie, vechi oras minier, atestat documentar in anul 1329. Partiile domeniului schiabil se afla la 11 km de oras, intr-un cadru natural deosebit. Complexul raspunde la toate cerintele unei statiuni moderne, acoperind toate nevoile turistilor, indiferent de anotimp, incepad de la cazare, masa, timp liber, transport si contiunand cu sali de conferinta, parcuri ?i locuri de joaca, etc.

Partia Suior 1 este o partie rosie cu un nivel mediu de dificultate si are o lungime de 1500 de metri. Are o capacitate de pana la 1500 de persoane, este dotata cu instalatie de producere a zapezii si cu instalatie nocturna.

Partia Suior 2 este o partie rosie cu un nivel mediu de dificultate ?i are o lungime de 1200 de metri. 

Partia Suior 3 este o partie rosie cu un nivel mediu de dificultate si are o lungime de 900 de metri. Are o capacitate de pana la 1500 de persoane si este dotata cu instalatie de producere a zapezii si instalatie nocturna.

Cele 3 partii sunt deservite de un telescaun cu capacitatea de 1200 persoane/ora.

Partia Suior 4 Incepatori este o partie albastra cu un nivel mic de dificultate si are o lungime de 100 de metri. Are punctul de plecare la altitudinea de 970 de metri si este dotata cu baby-ski.

 

Imagini live cu Partia de schi Suior. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Suior.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Suior, Maramures, Romania

Date de contact
+40-753-067-764

www.suior.ro

Vremea la Partia de schi - Suior

meteoblue