Imagini live - Dunavatu de Jos - Hotel Egreta

360 Services

Webcam live: Delta Dunarii - Hotel Egreta

Despre Dunavatu de Jos - Hotel Egreta

New Hotel Egreta aduce atractiile orasului in mijlocul Deltei - nu doar confortul, ci si distractia. Indiferent de anotimp, domeniul nostru ofera cele mai multe si mai variate activitati din zona.

Bijuteria domeniului Egreta, gradina in stil potpourri aduna plante locale si specii aduse din 5 tari si de pe 2 continente. Pinii melancolici ai locului te indeamna la meditatie, iar trandafirii frantuzesti cu nume de artisti te conduc pana la sevaletul secret. Rocile dobrogene sangerii fac pereche buna cu coltul japonez, unde artarii si ciresul continua cromatica si o paseaza mai departe apelor Deltei. Casa Ceaiului te asteapta langa helesteul cu crapi asiatici, pentru o ora de lectura sau o conversatie intima. Iar pavilionul cu coloane toscane isi asteapta actorii, cantaretii sau dansatorii care sa-l puna in valoare. O gradina care te va fascina în orice anotimp.

Vedeta verilor la New Hotel Egreta, piscina azurie este o alta oaza de confort. Cu 60 de sezlonguri si pool bar, piscina este locul perfect de petrecut zile lungi si toride.

 

Sursa: www.newhotelegreta.ro

 

Camera live amplasata pe Hotelul Egreta

Adresa
Dunavatu de Jos, Tulcea, Romania

Date de contact
+40-756-828-831

www.newhotelegreta.ro

Vremea la Dunavatu de Jos - Hotel Egreta

meteoblue