Imagini live - Neptun

360 Services

Webcam live: Neptun - Vila 8

Despre Neptun

Neptun este o localitate componenta a municipiului Mangalia din judetul Constanta, Dobrogea, Romania.

Neptun este una dintre cele sase statiuni de pe litoralul romanesc situate in arealul Comorova din raza orasului Mangalia. Olimpul, a carui constructie a fost terminata in 1972, reprezinta cartierul nordic al statiunii Neptun.

Statiunea Neptun se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 10 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta ,pe sosea.

Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Punctul forte al statiunii il reprezinta plaja, La Steaguri, considerata de unii turisti ca fiind cea mai bine amenajata plaja de pe litoral, avand nisip fin si intrare in mare lina cu fund nisipos.

Aici se pot trata boli reumatismale degenerative, inflamatorii si diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.

 

Sursa text: Wikipedia

Adresa
Neptun, Constanta, Romania

Date de contact
+40-722-248-444

www.vila8.ro

Vremea la Neptun

meteoblue