Imagini live - Partia de schi - Tusnad

Webcam live: Partia de schi - Tusnad

Despre Partia de schi - Tusnad

La Baile Tusnad exista 2 partii dedicate sportului de iarna intitulate Partia Tusnad si Partia Veres Viz si apartin de Judetul Harghita.

Partia Tusnad este o partie rosie cu nivel mediu de dificultate si are lungimea de 500 de metri. Altitudinea de plecare este la 750 de metri, are o diferenta de nivel de 100 de metri si inclinatia de 22%. Se desfasoara pe o latime de 40 de metri, ocupa 2 hectare si are altitudinea de coborare la 650 de metri. Partia Tusnad are o capacitate maxima de 700 de persoane. Este deservita de un teleski monopost si de un baby ski cu scaun mobil, tunuri de zapada, nocturna si ski-pass cu cartele magnetice.

Partia Veres Viz este o partie neomologata de Ministerul Turismului. Este o partie albastra cu nivel mic de dificultate, de 250 de metri lungime, dedicata incepatorilor, iar pe langa aceasta mai sunt mici partii destinate saniusului.

 

Imagini live cu Partiile de schi Tusnad. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Tusnad.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Tusnad, Harghita, Romania

Date de contact

www.skibailetusnad.ro

Vremea la Partia de schi - Tusnad

meteoblue