Imagini live - Partia de schi - Vartop Arieseni

Webcam live: Partie Schi Vartop-Arieseni Varf

Webcam live: Partie Schi Vartop-Arieseni Baza

Despre Partia de schi - Vartop Arieseni

Statiunea Vartop-Arieseni din Judetul Alba are 2 partii de ski si snowboard. Durata medie a sezonului de ski si snowboard in aceasta regiune se intinde din luna decembrie pana in martie-aprilie. Cele mai renumite partii de ski si snowboard din aceasta zona sunt partiile Vartop, foarte bine ingrijite si dotate cu teleski si utilaje de intretinere a zapezii.

Partia Vartopu Mare este o partie rosie cu grad mediu de dificultate, cu lungimea de 1 km. Pleaca de la altitudinea de 1380 de metri, are un grad de inclinatie de 30% si o diferenta de nivel de 230 de metri. Se desfasoara pe o latime de 120 de metri, are o suprafata totala de 10 hectare si se termina la altitudinea de 1150 de metri. Capacitatea de persoane pe partie in acelasi timp este de aproximativ 900. Partia este dotata cu nocturna si cu teleski cu agatatori fixi.

Partia Vartopu Mic este o partie rosie cu grad mediu de dificultate, cu lungimea de doar 430 de metri. Pleaca de la altitudinea de 1250 de metri, are un grad de inclinatie de 24% si o diferenta de nivel de 100 de metri. Se desfasoara pe o latime de 40 de metri, are o suprafata de 2 hectare si se termina la altitudinea de 1150 de metri. Capacitatea de persoane pe partie este de 650 de persoane. Partia Vartopu Mic este dotata cu nocturna ?i cu teleski cu agatatori mobili.

 

Imagini live cu Partia de schi Vartop-Arieseni. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Vartop-Arieseni.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Vartop, Alba, Romania

Date de contact

www.vartop.ro

Vremea la Partia de schi - Vartop Arieseni

meteoblue