Imagini live - Balea Lac

SalvamontRomania

Webcam live: Balea Lac - Panorama

Despre Balea Lac

Zona Balea Lac este perfecta pentru drumetii in muntii Fagaras, datorita reliefului inalt de peste 2400 de metri pe care se situeaza. Se poate ajunge la cel mai inalt varf din Romania, Varful Moldoveanu, la Varful Negoiu, la Varful lui Buteanu sau in multe locuri pe care le descoperi la fata locului.

Zona este la mare cautare atat vara cat si iarna, intrucat ofera o multitudine de optiuni de petrecere a timpului. Spre exemplu, vara te poti intretine cu drumetii, alpinism, ciclism, zbor cu parapanta, pescuit,vanatoare sau bungee-jumping, iar iarna te vei bucura de schi si helischi, precum ?i de snowboarding, alpinism, patinaj si snow park. In plus cazarea este excelenta.

In mijlocul unuia dintre cele mai frumoase regiuni montane din Carpati, Cabana Balea Lac este situata langa un lac glaciar. Fiind direct accesibila din legendarul drum Transfagarasan, la o altitudine de 2034 de metri deasupra nivelului marii, cabana ofera cazare conform standardelor internationale. Toate camerele sunt dotate cu mobilier din lemn, dusuri, toalete si televizoare, oferind o priveliste uluitoare atat asupra lacului Balea, care are o suprafata de 4,6 ha, cat si peste lanturile muntoase din jur.

 

 

Sursa: descoperalocuri.ro

Adresa
Balea, SIbiu, Romania

Date de contact
+40-745-072-602

www.balealac.ro

Vremea la Balea Lac

meteoblue