Imagini live - Partia de schi - Sumuleu Harghita Somlyo

SalvamontRomania

360 Services

Webcam live: Partie Schi Sumuleu - Baza

Webcam live: Partia de schi - Somlyo B

Despre Partia de schi - Sumuleu Harghita Somlyo

 

Partia Sumuleu Ciuc se afla in Miercurea Ciuc, Judetul Harghita si este o partie construita de 3 pasionati ai sporturilor de iarna din localitate.

Partia Sumuleu Ciuc 1a este o partie rosie-neagra cu un grad de dificultate mediu-ridicat si are lungimea de 400 de metri. Altitudinea de plecare este la 822 m, are diferenta de nivel de 110 de metri si inclinatia de 30%. Se desfasoara pe latimea de 60 de metri, ocupa o suprafata de 2 hectare si are altitudinea de sosire la 712 m. Partia Sumuleu Ciuc este deservita de un teleski, are tunuri de zapada si nocturna.

Partia Sumuleu Ciuc 1b este fun-park RideMore si se afla in paralel cu Partia Sumuleu Ciuc 1a si are 3 kickere.

Partia Sumuleu Ciuc 2 este o partie albastra cu un grad de dificultate mic si are lungimea de 600 de metri. Altitudinea de plecare este la 822 m, are diferenta de nivel de 110 de metri si inclinatia de 20%. Se desfasoara pe latimea de 30 de metri, ocupa o suprafata de 2 hectare si are altitudinea de sosire la 712 m. Partia Sumuleu Ciuc 2 este deservita de un teleski, are tunuri de zapada si nocturna.

 

Imagini live cu Partiile de schi Sumuleu. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu starea partiilor si stratul de zapada pe camerele live, oferite de Partia de schi Sumuleu.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Sumuleu, Harghita, Romania

Date de contact
+40-749-995-187

www.somlyo.ro

Vremea la Partia de schi - Sumuleu Harghita Somlyo

meteoblue