Imagini live - Partia de schi - Straja

Webcam live: Straja Platoul Soarelui

Webcam live: Partia de schi - Straja - Constantinescu

Webcam live: Partia de schi - Straja - Telescaun Constantinescu

Webcam live: Partia de schi - Straja - Mutu

Despre Partia de schi - Straja

Statiunea Straja este una din cele mai cunoscute si frecventate statiuni montane din Romania, datorita stratului de zapada ce tine mai mult timp, dar si datorita multitudinii de partii. Cele care apartin de Jude?ul Hunedoara – Statiunea Straja sunt: Partia Straja, Partia Lupului, Partia Lupului 2, Partia Canal, Partia Canal 2, Partia Platoul Constantinescu, Partia Sfantu Gheorghe, Partia Telegondola, Partia Mutu, Partia Platoul Soarelui, Partia Varful Straja si Partia pentru Incep?tori. 

In Straja sunt amenajate 12 partii de schi, fiecare echipata cu instalatie de transport pe cablu – teleschi. Cinci dintre acestea beneficiaza si de instalatie de nocturna, facand astfel posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu. Sunt intretinute cu ajutorul utilajelor de batatorit zapada –ratrac-uri, pentru a le mentine in conditii cat mai bune. Prin cele 12 partii de ski ?i snowboard. Sta?iunea Straja insumeaz? aproximativ 26 km de domeniu schiabil. Cele 10 instalatii de transport pe cablu asigura accesul facil la toate partiile din statiune.

Cea mai lunga partie este Straja, cu o lungime de 8,1 km, ce pleaca din Vf. Straja (1868 m) si ajunge la statia de imbarcare a telegondolei (750m).

 

Imagini live cu Partiile de schi din Straja. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Straja.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Straja, Hunedoara, Romania

Date de contact
+40-722-780-615

www.skistraja.ro

Vremea la Partia de schi - Straja

meteoblue