Imagini live - Partia de schi - Arena Platos

SalvamontRomania

360 Services

Webcam live: Partie Schi Arena Platos Baza

Webcam live: Partie Schi Arena Platos Varf

Webcam live: Arena Platos

Despre Partia de schi - Arena Platos

Arena Platos este un resort relativ tanar, fiind inaugurat în 2010. Initiatorii proiectului sunt fosti snowboarderi de performanta: campionul mondial Martin Freinademetz din Austria, campionul national Andy Fazekas din Sibiu (unul dintre primii snowboarderi din Romania), Aurel Balu – un impatimit al sporturilor de iarna. Ajutati fiind de o echipa de tineri inimosi, acestia au facut posibila deschiderea acestui modern resort de ski si snowboard.

Situat la 30 de km de Sibiu, pe platoul Poiana Poplacii, inaintea Statiunii Paltinis, la o altitudine de 1400 de metri in Muntii Cindrel, complexul de schi si agrement ofers iubitorilor de sporturi de iarns cinci partii dotate cu 4 instalatii de transport pe cablu, tunuri de zapada, nocturna, centru de inchirieri, scoala de ski si snowboard, apres-ski bar construit dupa model austriac, tabere si evenimente. Pentru iubitorii de freestyle, statiunea se lauda cu cel mai modern fun-park cu nocturna din Romania.

Partia Arena este o partie albastra cu grad mic de dificultate si are lungimea de 400 de metri. 

Partia Panorama Sibiului este o partie rosie cu grad mediu de dificultate si are lungimea de 600 de metri. 

Partia Platos este o partie albastra cu grad mic de dificultate si are lungimea de 520 de metri. 

Partia Soarelui este o partie rosie cu un grad mediu de dificultate si are lungimea de 600 de metri. 

Partia Fun-Park este o partie special conceputa pentru distractie, sarituri si alte trick-uri, cu anumite elemente ajutatoare, instalate sau facute pe partie (de la box, la jib, la kicker…). Partia Fun-Park din Arena Platos are lungimea aproximativa de 400 de metri.

 

Imagini live cu Partia de schi Arena Platos. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Arena Platos.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Arena Platos, Sibiu, Romania

Date de contact
+40-736-108-187

www.arenaplatos.ro

Vremea la Partia de schi - Arena Platos

meteoblue