Imagini live - Partia de schi - Predeal Clabucet

Hell Energy Romania

Webcam live: Partia de schi - Predeal Clabucet

Despre Partia de schi - Predeal Clabucet

Statiunea Predeal este cunoscuta pentru partiile de ski si snowboard insorite si amenajate la cele mai inalte standarde. In cazul conditiilor nefavorabile activitatilor recreative, instalatiile de produs zapada artificiala suplinesc zapada naturala.

Pregatita atat pentru sezonul alb cu partii de ski si snowboard pentru incepatori si avansati, cat si pentru sezonul verde, statiunea montana Predeal este dotata cu nu mai putin de 8 partii, din care trei sunt omologate international: Partia Clabucet Plecare, Partia Subteleferic si Partia Clabucet.

Partiile se intind pe o suprafata mai mare de 50 de kilometri patrati, pe care se pot practica ski alpin, snowboard, ski fond, biatlon ?i patrula. Aceste sporturi pot fi practicate in conditii deosebite pe Partiile de la Clabucet si Valea Rasnoavei.

Domeniul Schiabil al Statiunii Predeal este situat la baza Clabucetului si este deservit de un telescaun modern de 4 locuri, 2 instalatii de teleski si o instaltie baby-ski. Partiile au o dificultate medie si dispun de urmatoarele dotari: partie de incepatori, instalatie nocturna, instalatie de produs zapada artificiala, utilaje de intretinut zapada si parcare auto.

 

Imagini live cu Partiile de schi din Predeal. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partiile de schi Predeal.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

 

Adresa

Date de contact
+40-268-457-140

www.complexclabucet.ro

Vremea la Partia de schi - Predeal Clabucet

meteoblue