Imagini live - Partia de schi - Harghita Madaras

Hell Energy Romania

Despre Partia de schi - Harghita Madaras

Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase statiuni de ski si snowboard din Transilvania. Aici sunt 6 partii de ski si snowboard, localizate intr-o zona superba si salbatica.

Partia Sugo este o partie rosie cu nivel de dificultate mediu si lungimea de 750 de metri. Are altitudinea de plecare la 1610 metri si are o inclinatie de 28%. Partia Sugo are o capacitate de aproximativ 900 de persoane, este deservita de 3 instalatii de transport pe cablu (teleski si baby-ski), un teleski monopost si doua baby-ski.

Partia Baby Sugo este o partie albastra cu un grad de dificultate mic, care are o lungime de 200 de metri si o diferenta de nivel de 20 de metri. Este deservita de un baby-ski.

Partia Kicsi Mihaly  este o partie albastra cu grad mic de dificultate, ce are lungimea de 300 de metri.

Partia Nagy Mihaly (sau Partia Mihai Mare) este o partie neagra cu un grad mare de dificultate si o lungime de 800 de metri

Partia Csillasg Osveny este o partie albastra cu grad mic de dificultate si are lungimea de 600 de metri. Are altitudinea de plecare la 1679 de metri, are o diferenta de nivel de 80 de metri si se intinde pana la Partia Baby Sugo.

Partia Hadak Útja este o partie albastra, cu o diferenta de nivel de 20 de metri si lungimea de 400 de metri.

 

Imagini live cu Partia de schi Harghita Madaras. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Harghita Madaras.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Madaras, Harghita, Romania

Date de contact
+40-725-927-773

www.sugopanzio.ro

Vremea la Partia de schi - Harghita Madaras

meteoblue