Imagini live - Techirghiol - Clubul Nautic

360 Services

Webcam live: Techirghiol - Clubul Nautic

Despre Techirghiol - Clubul Nautic

Reinfiintat prin sentinta nr. 7879/212/2010 a Judecatoriei Constanta, din initiativa ziaristului Dan Mihaescu, Clubul Nautic Roman are sediul in Constanta, str. Callatis, nr. 32, et. 3, si detine unica baza nautica pentru yachting construita de un club privat dupa mai bine de 50 de ani, in Romania, pe malul lacului Techirghiol, in orasul Techirghiol, pe str. Victor Climescu nr. 15.

Asociatia Clubul Nautic Roman deruleaza parteneriate si protocoale de colaborare cu Statul Major al Fortelor Navale, Garda de Coasta, Academia Navala Mircea cel Batran, Universitatea Maritima Constanta, Universitatea de stat Ovidius, Colegiul National Mihai Eminescu, din Constanta, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, pentru realizarea programelor educationale, sportive si sociale.

Incepand din anul scolar 2011-2012, Clubul Nautic Roman sustine, in cadrul parteneriatului cu Colegiul National Mihai Eminescu Cursul optional pentru initiere in sportul cu vele, tot aici avand instalat si unicul Simulator de navigatie cu vele, din Romania. Modelul acestui curs optional dorindu-se a fi extins si in localitatile limitrofe Bazei nautice de la Techirghiol si in special in reteua scolara din orasele Techirghiol, Eforie si Mangalia.

Clubul Nautic Roman si-a acreditat la Autoritatea Navala Romana, in vara anului 2011, cursul de pregatire a conducatorilor de ambarcatiuni de agrement din cadrul scolii de navigatie, instruirea teoretica si practica desfasurandu-se atat la Baza nautica Techirghiol, construita din resurse proprii si prin program de voluntariat, si la Colegiul National Mihai Eminescu, unde functioneaza Simulatorul de Navigatie cu Vele, detinut de club.

 

Sursa text: www.clubulnautic.ro

Adresa
Techirghiol, Constanta, Romania

Date de contact
+40-736-524-590

www.clubulnautic.ro

Vremea la Techirghiol - Clubul Nautic

meteoblue