Imagini live - Partia de schi - Busteni

Hell Energy Romania

Despre Partia de schi - Busteni

Statiunea Busteni este cautata de iubitorii sporturilor de munte din Judetul Prahova si nu numai, datorita partiilor bine intretinute, a distantei apropiate de capitala, a cazarii in apropierea partiei si datorita peisajelor incredibile.

Domeniul schiabil al Statiunii Busteni este situat la baza Muntelui Caraiman, in cartierul Valea Alba, la aproximativ 1 kilometru de centrul statiunii. Acesta dispune de 2 partii – Kalinderul 1 si Kalinderu 2, care sunt deservite de o instalatie de transport pe cablu moderna.

Partia Kalinderu 1 este o partie rosie cu un nivel mediu de dificultate si are lungimea de 1390 de metri. Are altitudinea de plecare la 1295 de metri, are o diferenta de nivel de 295 de metri si inclinatia de 28%. Se desfasoara pe o latime de 40 de metri, ocupa o suprafata de 5,6 hectare si are altitudinea de sosire la 1000 de metri. Partia Kalinderu 1 din Busteni este dotata cu tunuri de zapada, nocturna si este deservita de Telescaunul Busteni cu 4 locuri.

Partia Kalinderu 2 este o partie rosie cu un nivel mediu de dificultate si are lungimea de 1300 de metri. Are altitudinea de plecare la 1295 de metri, are o diferenta de nivel de 295 de metri si o inclinatie de 28%. Se desfasoara pe o latime de 60 de metri, ocupa o suprafata de 4,2 hectare si are altitudinea de sosire la 1000 de metri. Partia Kalinderu 2 din Busteni este dotata cu tunuri de zapada si este deservita de Telescaunul Busteni cu 4 locuri.

 

Imagini live cu Partiile de schi din Busteni. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partiile de schi din Busteni.

Sunt asigurate atat servicii medicale de catre Salvamont Romania cat si de securitate de catre Jandarmeria Montana.

 

Sursa: Ski&Snowboard

Adresa
Busteni, Romania

Date de contact

www.primaria-busteni.ro

Vremea la Partia de schi - Busteni

meteoblue